Sürekli İşçi İstihdamı Sınav Sonuç Duyurusu ​
02 Nisan 2019

ÇANKIRI İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Sürekli İşçi İstihdamı Sınav Sonuç Duyurusu

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI HİZMET BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE ATANMAYA HAK KAZANAN SÜREKLİ İŞÇİ ADAYLARIN SÖZLÜ SINAV SONUÇLARINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili Yönetmelik hükümleri kapsamında ihtiyaç duyulan Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Yardımcı Klinik Elemanı (Diş) ve Veri Giriş Kontrol İşletmeni meslek unvanında sürekli işçi istihdamı için sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların 28-29 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilen Sözlü Sınav Sonuçları ekte yer almaktadır.

Sözlü sınav sonucuna itiraz işlemleri aşağıda belirtilen takvim doğrultusunda gerçekleştirilecek olup, bu bağlamda takvime uygun olarak hareket edileceğinden takvimimizde belirtilen günlerde gerekli iş ve işlemlerin tarafınızdan takip edilmesi gerekmektedir.

İş bu ilan ilgililere tebligat yerine geçecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

TAKVİM

Sınav Sonuçlarına İtiraz: 3- 5 Nisan 2019